3 sjove ideer til konfirmation

Sjove ideer til konfirmation er kærkomne. Når han eller hun skal konfirmeres så er det en stor dag for den unge teenager. Forældrene gør deres bedste for at gøre dagen særlig, og det samme gør gæsterne. Bedsteforældre er som regel også gode til at byde ind med sjove mindeværdige indslag. De gode ideer kommer ikke ud fra ingenting, barnet der nu er på vej ind i de voksnes rækker har mange særlige kendetegn og de er værd at bide mærke i, for dem kan vi genkende og gøres det på den rigtige måde, ja så kan de være ganske sjove for alle. 

Festsange til konfirmanden

Personlige festsange kan være med til at sprede glæde og de kan være sjove. Ideer til at skrive vers ud fra, kommer fra gode stikord. Så leves det personlige budskab som synges ud fra alle, det sammentømre samtidig festens gæster, og konfirmationen er sat i gang med et brag. For gratis festsange, gratis velkomstsange og personlige festsange se festsangetaler.dk

Havespil

Alle kan få strukket benene og gå en runde med sjove havespil. Det gode ved dem er at de senere på eftermiddagen igen kan underholde – specielt de børn der ikke kan sidde stille længere,  og ja, så har i dem selv til senere hen på sommeren. Havespil er helt sikkert en af de ideer til konfirmation, som er godt givet ud. 

Book en tryllekunstner

En tryllekunstner er perfekt til konfirmation. Nogle tryllekunstnere underholder også med tankelæsning eller komik som en del af deres show. Det er et indslag som ikke kun er sjov, men også tankevækkende og det giver anledning til fantastiske billeder. Skal dagen blive ekstra særlig, så er overraskende momenter herligt, fordi det man ikke regnede med det. Det blev så meget mere underholdende fordi det kom som en overraskelse. Book en tryllekunstner er en af de sjove ideer til konfirmation.