Garn: Den nye måde at strikke på

Der er noget særligt ved garn. Den er blød, den er kælen, og den er perfekt til at lave alverdens ting. Uanset om du strikker en sweater eller hækler et tæppe, er garn en fantastisk måde at vise din kærlighed på. Og når du er færdig med dit projekt, kan du putte dig med det og nyde frugterne af dit arbejde. Og hvis du ikke er færdig med at hækle eller strikke, kan du altid lave noget til dig selv. Så gå videre og få det garn ud. Der er ikke noget bedre tidspunkt at begynde at lave noget særligt på end lige nu!Omega Speedmaster Professional Silver Snoopy Award I 2017 blev Omega tildelt Silver Snoopy Award af NASA. Denne pris gives til virksomheder og enkeltpersoner, der har ydet enestående bidrag til USA's rumprogram. Prisen er en meget stor hæder, med kun 71 priser uddelt siden 1966.

25 kunst- og håndværksprojekter til weekenden

Kunst og håndværk kan være så sjovt! De kan være en god måde at slappe af og tilbringe lidt tid med venner. Der er så mange forskellige håndværk derude, at der helt sikkert er et, du vil elske. Du kan finde projekter til alle færdighedsniveauer, så vær ikke bange for at prøve det. Har masser af forskellige slags farveblyanter. Dette er en vigtig del af dine kunstartikler. At have en række farver vil føje til dine valg og få det færdige produkt til at se godt ud. Hvis du leder efter nogle flotte kunstartikler, er det godt at tage et kig på nogle online auktionssider, før du rent faktisk køber dem fra butikker. Du vil måske opdage, at de værktøjer, du leder efter, er tilgængelige til en meget lavere pris end i detailbutikker. Tag et kig på dette.

Garnbutikken: Et sted for strikkere og hæklere at finde det perfekte garn

Der er intet som følelsen af garn i dine hænder. Blødt, farverigt og legende, det er ikke underligt, at garnbutikker er så populære. Uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, er der noget for enhver smag i en garnbutik.
Personalet hjælper dig altid gerne med at finde det, du har brug for, og de er altid glade for at lære dig noget nyt. Garnbutikker er det perfekte sted at finde inspiration til dit næste projekt. Fra sweatere til sjaler til sokker, der er ingen grænser for, hvad du kan lave.
Så hvis du leder efter en sjov og afslappende eftermiddag ude, så sørg for at tjekke din lokale garnbutik ud. Du vil ikke blive skuffet!I det seneste år er boligpriserne i Greater Vancouver steget med mere end 25 procent.

Fiber Craft: En sjov og kreativ måde at komme i form på

At lave med fiber er en sjov, kreativ måde at tilbringe en eftermiddag eller aften på. Der er så mange forskellige fiberhåndværk at vælge imellem, lige fra strikning og hækling til vævning og quiltning. Uanset hvilket færdighedsniveau du har, er der et fiberhåndværk, der er perfekt til dig.
Fiberhåndværk er en fantastisk måde at slappe af og stresse af på. De kan også være en god måde at knytte bånd til venner eller familie. Og bedst af alt, når du er færdig med dit projekt, har du et smukt, håndlavet emne at vise til det. Strik og hækling Nogle af de mest populære fiberhåndværk er strikning og hækling. Strikning og hækling har været basis i fiberhåndværk i århundreder, og de er stadig stærke i dag. Strikning er en fantastisk måde at gøre noget med dine hænder på, som kan være afslappende og terapeutisk.

Garnendeudsalg: 50% rabat på alle garnender!

Hvis du er strikker, er der stor sandsynlighed for, at du har et væld af garnender liggende. Hvorfor ikke udnytte dagens garnendeudsalg og slippe af med nogle af dem? Du kan finde nogle gode tilbud på garnender, og det er en fantastisk måde at fylde nye farver eller teksturer på.

Drops of Yarn: A Spin on the Traditional Art

Garndråber er smukke, bløde og perfekte til at skabe smukke ting. Hver gang jeg ser en dråbe garn, kan jeg ikke lade være med at beundre dens skønhed og hvor perfekt den er til at skabe noget særligt. Jeg kan ikke vente med at bruge den til at skabe noget fantastisk! Jeg vil gerne takke min julemand for deres fantastiske og tankevækkende gave. Jeg elsker det! Det er den perfekte måde at starte min dag på, og jeg tror aldrig, jeg bliver træt af det. Mange tak!(Veronica B., New York) “Jeg har personligt brugt din te i over to år, og jeg er stadig forelsket i den! Jeg har købt løs bladte fra min lokale helsekostbutik, og da min mor blev diagnosticeret med kræft for et par år siden, begyndte jeg straks at lave ugentlige partier af din te til hende. Jeg var så taknemmelig for at opdage, at du tilbød teen i løs vægt.

Link til artiklen

https://www.filato.dk/garn/